Lunta on tuiskuttanut ja lumitöitä on saanut varmasti jokainen pihan omistava tehdä viime päivinä melkoisesti. Mutta meillä Pihakukoilla on jo kovasti tuleva kesä mielessä. Projekteja heti kauden alkuun on jo sovittuna ja todella mielenkiintoisia kohteita onkin tulossa. Nettisivumme ovat uudistuneet talven aikana ja erityisesti uusilla sivuilla meitä miellyttää rekry -välilehti, jossa on näkyvillä kaikki työpaikat, joihin haemme tekijöitä tulevalle kaudelle. Tällä hetkellä haussa on muun muassa kivityöntekijöitä, puutarhureita ja kesäapulaisia, minkä lisäksi haemme työnjohtajaa ja työhön osallistuvaa työnjohtajaa vihertöihin.

Kausityöntekijöiden määrä on meillä vaihdellut noin kuudesta kahdeksaan henkilöön kauden aikana. Työt pääsemme yleensä aloittamaa toukokuun alkupuolella roudan sulettua, kuusiaitojen leikkauksia yms. pihojen hoitotöitä teemme toki jo huhtikuulta lähtien heti kun kelit sallivat. Syksyllä teemme töitä niin pitkään kuin maa pysyy sulana. Pihakukoilla pääsee mukaan toteuttamaan monenlaisia projekteja. Asiakkaitamme ovat pääasiassa yksityishenkilöt, taloyhtiöt ja maanrakentajat, joille teemme erilaisia kiveyksiä, muureja ja istutuksia sekä kaikkea näihin liittyvää. Hoitotöissä teemme suurimmaksi osaksi puiden, pensaiden ja pensasaitojen leikkauksia, istutusalueiden kitkentää ja lannoituksia. Viherrakentamisen ja viheralueiden hoitoon tarvitsemme sekä rautaisia ammattilaisia että uralla vasta aloittelevia. Mielellämme myös koulutamme työntekijöitämme monipuolisiksi viheralan ammattilaisiksi.

Työssä tärkeänä pidämme laadukasta työjälkeä sekä hyvää työilmapiiriä. Viheralan sesonki on hektinen ja työntäyteinen, mutta koska arvostamme myös työntekijöidemme vapaa-aikaa teemme töitä pääsääntöisesti vain arkisin viikonlopputöitä välttäen. Näitä periaatteita myös työntekijämme ovat arvostaneet. Tässä työntekijöidemme ajatuksia siitä millaista meillä on ollut töissä:

Vaihtelevia ja monipuolisia töitä mm. Kivetyksistä turva-alustoihin
Sai tehdä omatoimisesti
Molemmin puolista joustoa 👍
Paljon erikokoisia projekteja
Monipuolisia tehtäviä
Mukavat työkaverit
-Make-

Ainakin työilmapiiri ja työkaverit oli aivan huippuja! Ja töissä oli aina hauskaa!
-Aatu-

Puutarhurina pääsi tekemään hyvin monipuolisia, erilaisia ja mielenkiintoisia töitä. Pääsi haastamaan itseään ja ainakin itse koin, että minuun työntekijänä luotettiin 😊 Mukavia työkavereita unohtamatta 🤗
-Hanna-

Jos sinusta tuntuu, että olisit sopiva meidän monipuoliseen työporukkaamme, laita ihmeessä heti hakemus tulemaan!