Viherrakentamisessa pyritään toimivaan, kestävään ja näyttävään lopputulokseen. Tähän päästään käyttämällä paikallisten taimistojen kasveja, laadukkaita materiaaleja sekä tekemällä huolellista työtä. Laaja yhteistyöverkostomme takaa ketterän palvelun ja toimivat työmaat.

Viherrakennustyöt tehdään tunti- tai urakkaveloituksella. Viherrakennustöistä on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Aivan kuten rakennusten rakentamisessa, myös viherrakentamisessa hyvät suunnitelmat luovat perustan hyvälle toteutukselle. Toivommekin, että pihasta olisi olemassa jonkinlainen suunnitelma ennen kuin kohdetta lähdetään rakentamaan.

Esimerkkejä viherrakennus-palveluistamme

  • Kivityöt, kuten betonikiveykset ja -laatoitukset, luonnonkivikiveykset, kenttäkiveykset, reunakivet, portaat ja muurit
  • Istutustyöt ja kasvien siirtotyöt
  • Nurmialueiden rakentaminen ja siirtonurmen asennus
  • Kuntan asennus

Muut palvelumme

Tarvitsetko pihan suunnitteluun apua tai onko pihasi hoitoa vailla? Meiltä löydät apua myös viheralueiden hoitoon ja pihasuunnitteluun.

Viheralueiden hoito

Teemme mm. puiden, pensaiden ja pensasaitojen leikkauksia, pihojen kevät- ja syyskunnostuksia, istutusryhmien kitkentää ja lannoitusta sekä kesäkukkaistutusten suunnittelua ja toteutuksia.

Lue lisää

Pihasuunnittelu

Yhteistyökumppanimme kanssa voimme toteuttaa pihasi uudistamisen kokonaisvaltaisesti sisältäen pihasuunnittelun, viherrakentamisen sekä pihan hoidon.

Lue lisää