Pihakukot rakentaa ja hoitaa ammattitaidolla kaikenlaisia pihoja aina yksittäisistä pienistä yksityispihoista kokonaisiin taloyhtiöiden pihoihin.

Työssä meille on tärkeää laadukas toteutus asiakasta kuunnellen. Toimimme joustavasti asiakkaan tarpeet huomioon ottaen ja pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaista pihan rakentamista laajan yhteistyöverkoston ansiosta.

Pihakukot on Viher- ja ympäristörakentajat ry:n jäsen ja henkilöstön ammattitaitoa pidetään yllä aktiivisesti mm. seuraamalla yhdistyksen tiedostusta ja osallistumalla alan koulutuksiin. Pihakukot on Luotettava kumppani.

Palvelumme

Puuttuuko rakennusprojektiltasi pihan toteuttaja, oletko uudistamassa vanhaa pihaa tai kaipaako pihasi kasvit tai pinnoitteet hoitoa? Me voimme auttaa sinua mm. edellä mainituissa asioissa.

Taloyhtion leikkipaikka

Viherrakentaminen

Tarjoamme viherrakentamista pieniin ja suuriin projekteihin. Meiltä onnistuu mm. kiveysten ja muurien teko, istutukset, kasvien siirrot sekä siirtonurmikoiden ja kuntan asennukset.

Lue lisää

Viheralueiden hoito

Teemme mm. puiden, pensaiden ja pensasaitojen leikkauksia, pihojen kevät- ja syyskunnostuksia, istutusryhmien kitkentää ja lannoitusta sekä kesäkukkaistutusten suunnittelua ja toteutuksia.

Lue lisää

Pihasuunnittelu

Yhteistyökumppanimme kanssa voimme toteuttaa pihasi uudistamisen kokonaisvaltaisesti sisältäen pihasuunnittelun, viherrakentamisen sekä pihan hoidon.

Lue lisää