Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kasvavassa viheralan yrityksessä. Kausityöntekijöiden määrä on vaihdellut meillä 6-8 työntekijän välillä ja työt aloitetaan kauden alussa lumen sulaessa, viimeistään toukokuussa. Asiakkaitamme ovat yksityiset henkilöt, taloyhtiöt sekä maanrakentajat.

Pidämme tärkeänä hyvää työilmapiiriä ja laadukasta työnjälkeä sovitussa aikataulussa. Arvostamme myös sinun vapaa-aikaasi, joten työskentelemme pääsääntöisesti arkisin. Meillä pääset syventämään omaa osaamistasi viheralan eri tehtävissä, oli kyse sitten hoito- tai kivipuolesta.

Jos kiinnostuit, jätä meille avoin hakemus ja kerro miksi sinä olisit loistava valinta meidän tiimiimme.

Tarjoamme

 • Säännöllisen työajan arkisin
 • Viheralan koneet ja laitteet auttamaan sinua töissäsi
 • Pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi eteenpäin vaihtelevissa tehtävissä
 • Hyötyliikuntaa sekä raitista ulkoilmaa
 • Hyvää tunnelmaa, huonoa huumoria

Avoimet tehtävät

 • Työnjohtaja

  Työhön osallistuva työnjohtaja toimii yrityksen kasvoina asiakkaille ja yhteystyökumppaneille. Työnjohtaja toimii joko hoito- tai kivipuolen tiimissä. Työnjohtajan tehtäviin kuuluvat päivittäiset viherrakentamisen tehtävät ja toimiminen oman tiimin hengenluojana. Työnjohtaja toimii myös asiakkaille yhteishenkilönä. Työn johtamisen lisäksi vastaat töiden raportoinnista.

  Vahva ammattitaitosi näkyy aikataulujen pitämisessä sekä työntekijöiden sujuvan työn mahdollistamisessa (kalusto, materiaalit). Ratkaisukeskeisyys kentällä sekä asiakaspalvelutaidot ovat myös keskeisessä osassa. Huolehdit työntekijöiden ja omasta työturvallisuudesta.

  Työnjohtajalta toivomme alan koulutusta (esim. puutarhuri tai hortonomi) sekä työkokemusta. Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.1. mennessä.

 • Työhön osallistuva vihertyönjohtaja

  Haemme työhön osallistuvaa työnjohtajaa viherrakentamiseen ja ylläpitoon.

  Työnjohtajana vastaat tiimisi aikatauluttamisesta kustannustehokkaasti, laatua kuitenkaan unohtamatta. Toimit myös asiakkaiden kanssa olemalle heille yhteyshenkilönä sekä huolehtimalla tiedonkulusta heille ja tiimillesi. Et kuitenkaan pelkää tarttua käytännön töihin.

  Asiakkaitamme ovat yksityiset ja taloyhtiöt viherrakentamisen ja ylläpidon osalta. Toimimme Oulun alueella. Työ alkaa huhtikuussa.

  Oletko se sinä?

  • puutarhurin tai hortonomin koulutus
  • olet toiminut vastaavanlaisissa tehtävissä ja sinulla on vähintään 3 vuoden kokemus alalta
  • osaat johtaa erilaisia työmaita huomioimalla laadun, aikataulut ja kustannustehokkuuden
  • olet säänkestävä ja ahkera tiimipelaaja
  • b-ajokortti
  • voimassaoleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi

   

  Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.1. mennessä.

 • Kivityöntekijä

  Kivityöntekijänä/viherrakentajana pääset tekemään kivitöitä mm. betoni- ja luonnonkivillä. Viihdyt ulkotöissä ja olet tiimipeluri, joka osaa viedä viherrakentamisen projekteja eteenpäin itsenäisesti.

  Sinulla on alan työkokemusta tai opintoja (puutarhuri, hortonomi, maarakentaja). Seuraat suunnitelmaa ja organisoit ajankäyttöäsi sen mukaan. Asiakkaiden kanssa kommunikointi on sinulle luontevaa ja raportoit työnjohdolle projektisi etenemisestä.  Sinulla on ajokortti ja auto käytettävissä.

  Viherrakentajalla toivomme myös olevan muutaman vuoden kokemusta mm. muureista ja reunakivistä. Osaat käyttää kivitöiden apuna myös koneita esim. Kramer/Avant.

  Työ alkaa lumien sulettua, viimeistään toukokuun alussa. Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.1. mennessä.

 • Puutarhuri

  Puutarhurin työtehtäviin kuuluvat mm. asiakkaidemme pihaistutusten hoito, pensaiden ja puiden leikkaukset sekä istutustyöt. Viihdyt ulkotöissä ja omalla työpanoksella saat tehtyä työt ajallaan.

  Toivomme, että sinulla on alan työkokemusta tai opintoja. Haluat oppia ja kehittyä sekä kysyt mielelläsi lisää. Seuraat suunnitelmaa ja organisoit ajankäyttöäsi sen mukaan. Asiakkaiden kanssa kommunikointi on sinulle luontevaa. Sinulla on mielellään ajokortti ja auto käytettävissä.

  Puutarhurilta toivomme olevan muutaman vuoden kokemusta hoitotöistä. Osaat käyttää hoitotöissä apuna pienkoneita esim. pensasleikkureita.

  Työ alkaa lumien sulettua, viimeistään toukokuun alussa. Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.1. mennessä.

Avoin hakemus