Hyvin rakennettu piha vaatii ylläpitoa pysyäkseen näyttävänä. Säännöllisesti tehdyillä hoitotoimenpiteillä saat istutetut taimet juurtumaan ja hyvään kasvuun. Jos kevyttä hoitoa tehdään pihoille säännöllisesti, vältytään kalliilta uudistuksilta. Tämä korostuu varsinkin taloyhtiöpihoilla.

Teemme ammattitaitoisesti pensasaitojen, pensaiden ja puiden leikkauksia. Alasleikkausten aika on, kun kasvit ovat lepotilassa, pensasaitojen leikkaukset tehdään yleensä heinä-elokuussa, muita leikkauksia tehdään pitkin kautta.

Leikkausten lisäksi teemme istutusalueiden kitkentää ja lannoitusta, pihojen kevät- ja syyskunnostuksia sekä kesäkukkien suunnittelua ja istutuksia.

Hoitotyöt tehdään tunti- tai urakkaveloituksella. Tuntiveloituksemme hoitotöissä on 50,00 euroa/tunti/henkilö. Matka-aika on myös laskutettavaa työaikaa ja minimiveloitus käynniltä on kaksi tuntia. Pensaiden leikkaustöissä veloitetaan lisäksi kalustomaksu 10,00 euroa/käyntikerta ja istutusalueiden hoitotöissä lannoitemaksu 8,00 euroa/käyntikerta, mahdollinen kalkitus käytön mukaan. Jos työ sisältää myös puutarhajätteiden poiskuljetuksen, veloitetaan puutarhajätemaksu Kiertokaaren hinnaston mukaan. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Voimme myös tehdä hoitosopimuksen, jossa määritellään kuinka usein käymme hoitamassa pihaanne esimerkiksi kesän aikana.

Hoitotöistä on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Esimerkkejä pihojen hoitopalveluistamme

  • omenapuiden ja muiden kasvien hoitoleikkaukset
  • pensasaitojen leikkaukset
  • pihan kevät- ja syyskunnostukset
  • kasvien talvisuojaukset
  • kesäkukkien suunnittelu ja istutus
  • olevan kasvillisuuden inventointi ja hoitosuunnitelman laadinta
  • hoitosopimukset taloyhtiöille ja yksityisasiakkaille

Muut palvelumme

Onko pihallasi tarvetta laajemmalle uudistukselle?
Meiltä saat apua myös pihan rakentamiseen ja suunnitteluun.

Taloyhtion leikkipaikka

Viherrakentaminen

Tarjoamme viherrakentamista pieniin ja suuriin projekteihin. Meiltä onnistuu mm. kiveysten ja muurien teko, istutukset, kasvien siirrot sekä siirtonurmikoiden ja kuntan asennukset.

Lue lisää

Pihasuunnittelu

Yhteistyökumppanimme kanssa voimme toteuttaa pihasi uudistamisen kokonaisvaltaisesti sisältäen pihasuunnittelun, viherrakentamisen sekä pihan hoidon.

Lue lisää