Viherrakentaminen

Pihakukot rakentaa kaikenlaisia pihoja aina yksittäisistä rivi- ja omakotitalopihoista laajempiin taloyhtiöiden pihoihin. Toteutus voidaan tehdä kokonaisvaltaisesti koko pihalle tai tarpeen mukaan osalle pihaa, esimerkiksi vain kiveyksille, istutuksille tai sisäänkäynnin läheisyyteen.

Viherrakentamisessa pyritään toimivaan, kestävään ja näyttävään lopputulokseen. Tähän päästään käyttämällä paikallisten taimistojen kasveja, laadukkaita materiaaleja sekä tekemällä huolellista työtä. Laaja yhteistyöverkostomme takaa ketterän palvelun ja toimivat työmaat.

Viherrakennustyöt tehdään tunti- tai urakkaveloituksella. Viherrakennustöistä on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Esimerkkejä viherrakennuspalveluistamme:

  • kivityöt, kuten betonikiveykset ja -laatoitukset, luonnonkivikiveykset, kenttäkiveykset, reunakivet, portaat ja muurit
  • puiset rakenteet, kuten terassit
  • istutustyöt ja kasvien siirtotyöt
  • nurmialueiden rakentaminen ja kunnostaminen (kylvö- ja siirtonurmikot)

Aivan kuten rakennusten rakentamisessa, myös viherrakentamisessa hyvät suunnitelmat luovat perustan hyvälle toteutukselle. Toivommekin että pihasta olisi olemassa jonkinlainen suunnitelma ennen kuin kohdetta lähdetään rakentamaan. Pihasuunnitelmia tekee esimerkiksi yhteistyökumppanimme Carmenia Oy.